News Flash:

Primar din Timis, implicat intr-un accident de circulatie

8 Iulie 2017
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd ambulanta accident
Un tanar primar din Timis a fost implicat intr-un accident rutier petrecut langa Constanta. Masina in care se afla edilul a fost lovita de un alt autoturism. In urma impactului, trei oameni au fost raniti.
Primarul comunei Ghiroda Ionut Stanusoiu se afla la Constanta la Adunarea extraordinara a Asociatiei Comunelor din Romania. Edilul era la volanul masinii de serviciu si se indrepta spre aeroport pentru a-si conduce niste colegi, cand soferul celuilalt autoturism ar fi intors brusc pe linia dubla continua.
Ionut Stanusoiu a franat brusc, insa nu a putut evita ciocnirea.
Primarul de Ghiroda a ajuns la spital in Constanta pentru investigatii si este in afara oricarui pericol.
Politistii de la Rutiera au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul.
„Primarul comunei noastre, Ionut Stanusoiu, aflat in delegatie la Adunarea extraordinara a Asociatiei Comunelor din Romania, a fost astazi implicat intr-un accident de circulatie, in judetul Constanta. Din fericire nimeni nu a fost ranit si toti cei implicati sunt in afara oricarui pericol. Mentionam ca vinovat de producerea accidentului a fost soferul celeilalte masini implicate, care a intors pe linia dubla continua, primarul circuland regulamentar. Din fericire si oamenii aflati in masina „vinovata” sunt teferi si nevatamati.
Dupa investigatiile medicale de specialitate, Ionut Stanusoiu a fost externat, urmand ca din aceasta seara sa reintre in programul normal. De asemenea, nicio persoana implicata in accident nu a necesitat internarea”, au scris reprezentantii Primariei pe pagina de Facebook.

Sursa: http://www.opiniatimisoarei.ro

primar timis constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1905 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006159 (s)