News Flash:

Prima reactie a Elenei Udrea, dupa ce a pierdut unul dintre gemeni

29 Martie 2018
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a transmis, dupa ce a pierdut unul dintre gemeni, ca in aceasta perioada trebuie sa stea in pat pentru a preveni orice risc, precizand ca se simte bine.
"Asa a vrut Dumnezeu. A vrut sa fie unul singur acum, asa ca sunt linistita. Asa cum a vrut sa fac acest copil acum, cand nu era prioritatea mea, cand viata imi era destul de complicata si totusi s-a intamplat totul in nici o luna. Acum trebuie sa stau in pat inca o perioada pentru a preveni orice risc. Evident ca nu am fost pregatita pentru un astfel de moment, invat lucrurile necesare in fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situatii pe care stii sa le previi ori la care sa stii cum sa reactionezi, asa ca m-am pus pe studiat. Ma simt bine acum, sarcina evolueaza normal dupa momentul in care am pierdut unul dintre copii. M-am simtit foarte bine la inceput si cred ca am exagerat cu efortul, ignorand recomandarile medicilor, am calatorit, am carat bagaje, am facut miscare. Medicii de aici s-au mirat de situatia mea”, a transmis Elena Udrea, pentru „Star Matinal”.

De altfel, Elena Udrea este monitorizata de medic din doua in doua zile dupa ce a pierdut unul dintre gemeni, avocatul acesteia Alexandru Chiciu precizand, pentru agentia de presa MEDIAFAX, ca ultima evaluare a fostului ministru a aratat ca exista risc si pentru cel de-al doilea fat.

"Pe 22 februarie, lucrurile erau in ordine. Pe 24 februarie a avut loc o sangerare puternica si a fost dusa la spital la ora 2 noaptea - este ziua pierderii unuia dintre copii. Din 24 februarie pana in prezent este monitorizata din doua in doua zile. Repaosul este imperativ, nu se recomanda. Ci e imperativ repaosul total. Inscrisurile poarta viza Colegiului Medicilor din Costa Rica, deci nu este doar medicul curant. Ultima evaluare pe care eu o am la mine este din 13 martie 2018, care precizeaza ca exista si risc pentru cel de-al doilea copil", a precizat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, avocatul Alexandru Chiciu.
La termenul de miercuri, avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a depus mai multe inscrisuri medicale la Inalta Curte de Casatie si Justitie prin care a aratat ca aceasta se afla in Costa Rica, motivand neprezentarea fostului ministru la termenul din dosarul "Gala Bute" prin recomandarea medicului de odihna totala in perioada sarcinii.

In luna februarie, Elena Udrea a anuntat ca este insarcinata si ca va avea gemeni. Ea se afla in Costa Rica, acolo unde este si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1375 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004804 (s)