News Flash:

Preturile locuintelor noi, egale cu ale celor vechi

24 Aprilie 2014
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
Preţurile locuinţelor noi au ajuns să fie mai mici sau egale cu cele de pe piaţa rezidenţială veche din aceeaşi zonă, însă oferta dezvoltatorilor este încă redusă pentru a concura într-adevăr cu proprietarii de apartamente vechi, a declarat Ioan Cătuţoiu, directorul general al firmei RealTime. "Pentru prima dată, cu adevărat preţurile apartamentelor noi sunt mai mici sau egale cu cele de la apartamentele vechi din aceeaşi zonă, în special în blocurile de lângă metrou. Dezvoltatorii s-au orientat să ofere alternativă la piaţa second hand, dar din păcate oferta este încă redusă şi nu creează o concurenţă reală pentru piaţa rezidenţială veche", a spus Cătuţoiu la deschiderea târgului naţional imobiliar - tIMOn.

În opinia sa, şi oferta băncilor în ceea ce priveşte creditarea achiziţiilor de locuinţe a devenit mult mai atractivă, astfel că rata la un credit a ajuns să fie egală cu chiria lunară plătită pentru acelaşi apartament.

"Un avans de 15-20%, dobânzi la lei de 5% sunt oferte foarte bune pentru cei care vor să-şi cumpere o locuinţă", a adăugat Cătuţoiu. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033492 (s)