News Flash:

Presedintele suspendat al CJ Arad, Iotcu, ramane sub control judiciar

17 Aprilie 2016
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Iotcu
Presedintele suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Arad, Iotcu Petru Nicolae, ramane sub control judiciar pana dupa alegerile locale, dupa ce Tribunalul Timis i-a respins, miercuri, cererea de revocare a masurii, prelungindu-i controlul judiciar cu 60 de zile. 
'Instanta respinge cererea de revocare a controlului judiciar formulata de inculpatul Iotcu Petru Nicolae, prin aparatori alesi, ca nefondata. Mentine masura controlului judiciar a inculpatului, dispusa de Tribunalul Timis, urmand ca legalitatea si temeinicia masurii controlului judiciar sa fie verificate din nou, inainte de expirarea termenului de 60 de zile, respectiv data de 11 iunie', arata solutia Tribunalului Timis. 
Aceasta poate fi contestata la Curtea de Apel Timisoara in termen de 48 ore de la pronuntare. 
Iotcu este judecat intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta. 
In iulie 2015, Iotcu a fost prins in flagrant de procurorii DNA, in timp ce primea 10.000 de euro mita, dar ulterior incadrarea faptei de catre magistrati a fost aceea de trafic de influenta. 
Procurorii DNA au gasit asupra lui Iotcu un plic continand 10.000 de euro, bani pe care acesta i-ar fi primit cu titlu de mita de la un om de afaceri pentru cumpararea, din bani publici, a unor instrumente medicale pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. 
In august 2015, procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Iotcu pentru trafic de influenta. AGERPRES

tribunalului timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005044 (s)