News Flash:

Consilier local din Caras-Severin, acuzat de conflict de interese si posibile fapte de coruptie

17 Aprilie 2016
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
dna3
Consilierul local Srbobran Milosevici, din comuna Pojejena, este acuzat de conflict de interese de Agentia Nationala de Integritate, aceasta constatand, totodata, posibila savarsire a unor infractiuni asimilate celor de coruptie. 
'In perioada exercitarii mandatului de consilier local, a votat patru proiecte de hotarari ale Consiliului local, in baza carora au fost incheiate cinci contracte de prestari servicii, in valoare totala de 94.300 lei, intre Primaria comunei Pojejena si Milosevici Nevena, (societate comerciala in cadrul careia fiica sa detine calitatea de titular intreprindere individuala)', se arata intr-un comunicat remis, joi, de catre ANI. 
Potrivit acestuia, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Directia Nationala Anticoruptie, in vederea efectuarii de cercetari cu privire la existenta indiciilor referitoare la savarsirea de catre Srbobran Milosevici a infractiunii asimilata faptelor de coruptie si a infractiunii de conflict de interese, prevazute de Codul Penal. AGERPRES

pojejena agentia nationala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004831 (s)