News Flash:

Sigur nu stiai asta! Iata de cand se autosatisfac femeile

6 August 2016
1682 Vizualizari | 0 Comentarii
mast3

Masturbarea obisnuia sa fie un subiect atat de tabu pentru femei incat acestea nici nu se gandeau la asa ceva. Stii de ce si in ce fel s-a schimbat acest lucru?
Faptul ca tot mai multe femei se masturbeaza este rezultatul evolutiei sexuale, care a relaxat punctul de vedere feminin asupra sexului. Sexualitatea femininadin punctul de vedere asupra femeilor in general s-a schimbat, deci nu este de mirare fenomenul masturbarii, care a devenit un mod foarte comun si accesibil de a ajunge la orgasm si pentru a te relaxa dupa o zi lunga.

Conform Sexgen, sexologul Shere Hite a scris in anii saptezeci ca orgasmul feminin nu este acceptat de catre public pentru ca este inca, permis si sprijinit, doar intr-o relatie cu un barbat dar, pana astazi, acest lucru cu siguranta s-a schimbat deoarece in majoritatea societatilor moderne masturbarea feminina este recomandata si sprijinita.

Dorinta lui Hite ca masturbarea sa fie celebrata ca cea mai usoara modalitate pentru o femeie sa ajunga la orgasm a devenit adevarata. Filmul 9 saptamani si jumatate, cu Kim Basinger care se masturbeaza fericita si serialul Sex and The City au indepartat tabuurile trecute si au adus sexul in casele sotiilor comune, de exemplu, printr-un episod in care principalele protagoniste cumpara un vibrator. Sau, cum a scris jurnalistul Marion Made despre masturbare cand cita o femeie curajoasa si provocatoare: "Ce poate sa-mi faca un barbat? Sunt mai buna la asta decat majoritatea barbatilor pe care ii cunosc. Cand se masturbeaza, o femeie este cu siguranta in pat cu o persoana pe care o iubeste."


masturbarea sexualitatea feminina fenomenul masturbarii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0798 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028552 (s)