News Flash:

Premierul Grindeanu l-a asigurat si pe Donald Tusk, presedintele CE, ca va continua lupta anticoruptie

17 Februarie 2017
939 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu5
Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a avut, vineri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, premierul roman reafirmand angajamentul guvernului de a continua lupta impotriva coruptiei si exprimand disponibilitatea de a lucra cu institutiile europene.
Potrivit unui comunicat de presa, in timpul intrevederii au fost abordate principelele teme de actualitate de pe agenda europeana, alaturi de prioritatile noului guvern de la Bucuresti.
”Premierul Romaniei a prezentat prioritatile guvernului, cu accent pe masurile economice de stimultare a cresterii economice si ocuparii, extrem de importante in actualul context european si de interes direct pentru cetateni. De asemenea, seful executivului a reafirmat angajamentul guvernului de a continua lupta impotriva coruptiei, sens in care si-a exprimat disponibilitatea de a lucra cu institutiile europene”, se precizeaza in comunicat.
”In ceea ce priveste temele europene, implicarea si consolidarea rolului Romaniei in UE sunt prioritati pentru guvernul de la Bucuresti. Unitatea UE si sprijinul pentru aprofundarea integrarii europene sunt esentiale, daca ne uitam la provocarile actuale, interne si externe, cu care se confrunta UE. Orice initiative care ar duce spre divizare trebuie combatute cu fermitate, a subliniat premierul Sorin Grindeanu, potrivit comunicatului.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006063 (s)