News Flash:

Mirela Boureanu Vaida, anunt de ultima ora

17 Februarie 2017
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
mirela noureanu
Dupa ce s-a zvonit ca Mirela Boureanu Vaida o va inlocui pe Simona Gherghe la carma emisiunii "Acces Direct", vedeta a pus punctul pe "i".
Insarcinata in al doilea trimestru, Simona Gherghe numara zilele pana cand isi va strange in brate bebelusul, iar speculatiile privind inlocuirea prezentatoarei TV au clasat-o pe Mirela Boureanu Vaida in topul favoritelor. Acum, Mirela Vaida dezvaluie totul. Vine sau nu la "Acces Direct?"
"Simona imi este o foarte buna prietena. Mi se pare ca informatia si stirea, in loc sa fie ca va avea o fetita si ca ea e atat de mandra si nerabdatoare si bucuroasa ca i se intampla asta dupa atatia ani, stirea e ca... cutareasca ii ia locul. Nu are importanta cine ii ia locul Simonei. Mi se pare ca chestiunea asta ca X ii ia locul lui Y e usor peiorativa. Simona arata foarte bine pe televizor, se vede bucuria asta in ochii ei, de ce sa ii ei omului bucuria si momentul? Ma bucur pentru ea ca este bine. Sa duca emisiunea cat de mult poate, pentru ca ii face bine sa fie axtiva. Las-o acolo cat se poate. Cat despre inlocuitoare, nu este nimic oficial. Deocamdata sunt zvonuri, pana in mai nu e nimic ofical. Chestiunea asta cu inlocuitoarea este fix o tranzitie, important este ca ea este insarcinata. Televiziunea este un lucru foarte miscator. Totul se poate schimba de pe o zi pe alt a. Se poate intampla orice", a spus Mirela Boureanu Vaida, in cadrul unui live pe Facebook.
Desi nu se stie inca daca ii va lua locul Simonei Gherghe, in curand vedeta va fi gazda unui nou proiect.
"Noul meu proiect este legat tot de cupluri si este un quiz-show. Va fi o emisiune axata pe cupluri de la 18 pana la 65 de ani. Vom avea cate 3 cupluri in fiecare zi si vor avea intrebari haioase si raspunsurile lor daca coincid, vor avea premii. Sunt si eu la inceput si nu pot sa spun prea multe. O sa radem, o sa dansam...", a spus Mirela Boureanu Vaida.
In curand, Mirela Boureanu Vaida revine pe micile ecrane cu un nou proiect. Incepand din aceasta primavara, Mirela Boureanu Vaida va prezenta emisiunea „2k1”.
Emisiunea „2k1” va fi un format nou, de tip quiz-show matrimonial, care le va oferi atat concurentilor, cupluri cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani, cat si telespectatorilor, prilejul de a-si testa relatia de cuplu, de a vedea cat de bine se cunosc, dar si pretextul pentru a se detasa de grijile zilnice si a-si oferi o doza de distractie pe cinste.

simona gherghe acces direct
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005923 (s)