News Flash:

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a fost RETINUT

20 Februarie 2015
1605 Vizualizari | 0 Comentarii
florin sinescu
Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a fost retinut, vineri dupa-amiaza, de catre procurorii DNA, fiind acuzat de mai multe fapte de abuz in serviciu, conflict de interese, fals si uzurparea functiei, intre altele, in cazul primarilor din localitatile sucevene Udesti si Brodina.

Prefectul de Suceava. Florin Sinescu, a fost scos incatusat din sediul DNA Suceava, unde a fost audiat timp de aproape trei ore, la ora actuala fiind dus cu o duba in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La ora transmiterii acestei stiri, la sediul DNA Suceava este audiat primarul comunei Brodina, Vasile Melen.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, caruia procurorii anticoruptie i-au adus la cunostinta calitatea de inculpat, este acuzat, intre altele, de abuz in serviciu in cazul primarilor din localitatile sucevene Udesti si Brodina, dar si de modul in care si-a cumparat o masina sau de de modul in care a organizat concursul in urma caruia sotia sa a fost angajata la Inspectoratul Teritorial de Munca Suceava.

Potrivit unor surse judiciare, prefectul de Suceava este acuzat de catre procurorii anticoruptie de cinci infractiuni de abuz in serviciu, de conflict de interese, uzurparea functiei, dar si de fals si uz de fals.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005266 (s)