News Flash:

Berceanu: Nu am absolut nicio legatura cu dosarul Microsoft. Nu am vorbit cu Sandu de Microsoft

19 Februarie 2015
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul ministru PDL in Guvernul Boc, Radu Berceanu, a declarat, joi, ca nu are nicio legatura cu dosarul Microsoft, el aratand ca nu-si explica de ce apare numele sau in referatul de arestare a Elenei Udrea si ca nu a discutat niciodata cu Gabriel Sandu despre cazul Microsoft.
"Nu am vorbit decat de 10-15 ori in viata mea cu domnul Sandu. Niciodata nu mi-a cerut ceva, niciodata nu i-am cerut ceva, niciodata nu mi-a dat ceva, macar un pahar de apa, niciodata nu i-am dat ceva, macar vreun pahar cu apa sau o cafea. Nu a discutat niciodata despre cazul Microsoft", a sustinut Berceanu.
El a aratat ca afirmatiile lui Gabriel Sandu despre banii dati PDL pentru sustinerea campaniei electorale i se par "elucubratii".
"Am spus ca mi se par niste elucubratii. Eu nu mai sunt in conducerea centrala a partidului din 2004. Ca presedinte al organizatiei de Dolj niciodata nu am primit vreun ban de la domnul Sandu sau de la altcineva. Am inteles ca s-a referit la campania electorala din 2009, care nu s-a tinut la Modrogan, ci intr-o casa unde nu am fost niciodata, care era un sediu de partid al domnului Basescu, pentru ca dansul era presedinte si asa s-a considerat ca trebuie sa se intample", a spus Berceanu.
El a precizat ca nu a participat la nicio intalnire dintre cele legate de campania electorala din 2009 si ca s-a ocupat doar de campania electorala de la Dolj, dar si de aceasta destul de putin, intrucat era ministru la doua ministere - Transporturi si Agricultura.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005376 (s)