News Flash:

Predoiu: Ponta si PSD functioneaza dupa filozofia "Ori la puscarie, ori la Presedintie!"

7 Aprilie 2014
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
predoiu
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că PSD, "în frunte cu Ponta, cu Ghiţă, cu Dragnea şi cu ceilalţi corupţi" funcţionează după filosofia "Ori la puşcărie, ori la Preşedinţie!", scrie Realitatea.net.

El a spus că doctrina după care funcţionează PSD este "doctrina Ponta, a denigrării justiţiei". "PSD, în frunte cu Ponta, cu Ghiţă, cu Dragnea, cu ceilalţi corupţi din PSD funcţionează după filosofia «Ori la puşcărie, ori la Preşedinţie!». Le-a spus-o chiar domnul Ponta când a declarat că «Scapă cine poate, dacă nu vor câştiga Preşedinţia». Aşa trebuie citite ultimile producţii intelectuale de pe Facebook-ul domnului Ponta. Dânsul a vorbit săptămâna trecută către Vest, dând semnal că este împotriva sistemului şi săptămâna aceasta dimineaţa şi-a dat arama pe faţă şi a vorbit către tovarăşi din PSD spunându-le «Staţi liniştiţi, domnul Ponta veghează asupa dumneavoastră!»", a precizat Predoiu, după şedinţa BPN al PDL.

Predoiu a explicat afirmaţiile lui Ponta, conform cărora DNA se duce unde-i merge PSD bine. "Adevărul care i-a ieşi pe gură este de fapt următorul: PSD îi merge bine unde este corupţie. Asta este de fapt realitatea simplă din spatele acestor declaraţii, noua doctrină Ponta de denigrare a justiţiei, noua direcţie a PSD de a se îndrepta către Preşedinţie pentru a nu se îndrepta către puşcărie şi a salva de acolo corupţi", a arătat Cătălin Predoiu.

El a mai spus că PDL îi cere premierului Victor Ponta "să nu mai apere corupţii, să nu mai deschidă gura împotriva justiţiei şi să-şi vadă mai departe de economia, care produce şomaj şi de politicile sale, care produc taxe şi impozite".
Premierul Victor Ponta a scris, vineri, pe Facebook că în noiembrie, după câştigarea "ultimei bătălii", îşi doreşte să lase locul în politică altora, "mai tineri", iar el să recupereze din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa sa.

"În urmă cu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001, Premierul Adrian Năstase m-a numit în funcţia de Şef al Corpului de Control al Guvernului! Şi atunci m-am gândit cu regret, dar şi cu mândrie, la cariera mea anterioară de magistrat, dar aşa am crezut că pot să fac mai mult din ce mi-am propus în viaţă. Am încercat în toată această perioadă să folosesc poziţiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, Prim-Ministru) pentru a schimba în bine ţara în care eu şi familia mea ne-am născut şi în care o să trăim tot timpul, cu bune şi cu rele. Cred că acest an este cel mai greu dintre toţi anii de până acum (plin de abuzuri, persecuţii politice, calomnii, nedreptăţi, trădari şi dezamăgiri) - dar şi miza sa este enormă!", scrie Ponta în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.ministru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0834 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031893 (s)