News Flash:

Gruia Stoica cere sa fie eliberat din penitenciar, de Paste

7 Aprilie 2014
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
gruia stoica
Omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat de fapte de corupţie, a cerut luni, la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), să fie judecat în libertate, invocând faptul că este postul Paştelui şi afirmând că "este ireal ce se întâmplă". "Sunt un om de familie, (..) tot ceea ce am construit a fost pentru ceilalţi oameni. Tot efortul pe care l-am făcut în viaţă s-a redus la 10 minute de înregistrate ambientală. (...) Este ireal ce se întâmplă", a spus Stoica, în faţa judecătorilor CAB.

Omul de afaceri care controlează Grup Feroviar Român (GFR) a precizat că discuţia pe care a purtat-o cu avocatul Doru Boştină a fost una "ipotetică" şi a catalogat drept "utopie" faptul că i-ar fi dat acestuia trei milioane de euro pentru a afla preţul pe care îl va cere CFR Marfă la o licitaţie organizată de Complexul Energetic Oltenia.

Tot la procesul în care s-a discutat prelungirea perioadei de arestare a lui Stoica, avocatul acestuia, Viorel Roş, a ţinut să sublinieze că "un inginer nu poate să fie închis, iar un avocat să fie liber". Mediafax

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1091 (s) | 33 queries | Mysql time :0.045715 (s)