News Flash:

Intorsatura spectaculoasa in cazul hartuirii sexuale de la Agentia pentru Plati Timis

6 Aprilie 2014
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
Gheorghe Manolache
Gheorghe Manolache, fostul şef al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Timiş, şi-a angajat deja avocat şi o va chema la bară pe angajata care l-a acuzat recent de hărţuire sexuală.
Manolache a prins curaj după ce mai mulţi angajaţi ai AJPIS Timiş au povestit în faţa comisiei de disciplină a Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială că cei doi aveau o relaţie amoroasă consimţită, ce dura de mai bine de trei ani, deci nici vorbă de hărţurire. Manolache şi U.E.R. au împăţit aceeaşi camera la hotel în timpul unei delegaţii. Chiar şi soţia directorului era la curent cu relaţia extraconjugală a soţului ei.
Relaţia de amor dura din 2010
Carmen Obarşanu, avocatul lui Manolache, spune că dovezile sunt covarşitoare în favoarea clientului său. Una dintre probe, susţine avocatul, sunt SMS-urile primite de Manolache de la tatăl pretinsei hărţuite sexual, care cerea favoruri pentru fiica sa. Mai mulţi angajaţi au povestit că între pretinsa hărţuită sexual şi fostul director Gheorghe Manolache ar fi existat o relaţie amoroasă mai veche. Mai exact, din 2010. Cea mai elocventă dovadă în sensul că cei doi „se iubeau” de peste trei ani este că însăşi soţia fostului director Gheorghe Manolache ştia despre relaţie. Doamna Manolache a făcut chiar scandal la sediul Agenţiei Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Timiş, în octombrie 2013, după ce cei doi amorezi împărţiseră aceeaşi cameră la un hotel din Bucureşti. Soţia directorului a luat-o tare, în prezenţa mai multor angajaţi pe presupusa hărţuită sexual de la AJPIS. Doamna Manolache a întreabat-o direct la ce hotel a stat împreună cu soţul ei. Discuţia foarte încinsă s-a finalizat cu uşile închise în biroul fostului director.
Colegii se tem că hărţuita sexual i-ar putea înregistra
Hărţuia sexual şi-a luat un avocat celebru la Timişoara – Florin Kovacs. Acesta a susţinut în cadrul unei conferinţe de presă că femeia a fost hărţuită sexual timp de şase luni şi că nu ar fi cedat avansurilor. Jumătate dintre angajaţii AJPIS au declarat altceva în faţa comisiei de disciplină de la Bucureşti. Tot Kovacs a precizat şi că angajata, a cărui nume a refuzat să-l pronunţe, ar fi căsătorită. Complet fals, U.E.R. a divorţat în 2009. Intre timp, ea s-a împăcat cu fostul soţ, dar cei doi nu figurează în acte oficiale ca un cuplu. Comisia de disciplină de la Bucureşti a avut parte şi de altfel de surprize. Mai mulţi angajaţi au povestit că le este frică să mai vorbească în prezenţa femeii de 30 de ani. Aceasta şi-a înregistrat în mai multe randuri fostul soţ, a pus detectivi particulari pe urmele lui şi le-a făcut zile fripte şi unor colegi, după ce le-a dat de înţeles că i-ar fi înregistrat în momente nu tocmai potrivite.
Amanta către nevasta lui Maolache: „Ai un bărbat foarte bun”
Fostul şef al AJPIS Timiş se află în concediu medical. Gheorghe Manolache s-a simţit rău imediat după izbucnurea scandalului. El este de trei zile internat în spital.  
carmen-obarsanu„Există mai multe telefoane şi mesaje primite de la tatăl juristei. Ea voia funcţie. Voia un post în care să aibă contact cu sponsorii. Totul a pornit de la bani. Femeia a fost nemulţumită după ce a fost redistribuită în altă funcţie şi s-a dus la director cu telefonul în san. Inregistrarea prezentată nu este completă. In discuţie, clientul meu spune: «Se aude bine înregistrarea?». Cei doi au dormit în acelaşi pat cand au fost în delegaţie împreună. Relaţia lor dura mai de demult. In octombrie, nevasta lui Manolache s-a dus la agenţie şi i-a spus să-i lase bărbatul în pace. Ştiţi care a fost replica femeii ce pretinde că a fost hărţuită? «Ai un bărbat foarte bun». De ce nu a spus atunci că este hărţuită? Manolache a girat-o şi la bancă pe juristă. La APFR (n.r. - locul în care a fost prezentat cazul de hărţuire) am lucrat şi eu. Odată a venit o doamnă şi a spus că a fost violată de trei ori. Am întrebat-o cum se poate aşa ceva şi mi-a spus că s-a dus de mai multe ori să vadă dacă este violată de fiecare dată”, ne-a declarat avocatul Carmen Obarşanu.
Limbajul colorat din înregistrare era la ordinea zilei pentru cei doi amorezi
Obarşanu încearcă să explice şi înregistrarea făcută de femeie în biroul fostului director. Manolache foloseşte în înregistrare cuvinte triviale, dar avocatul susţine că acesta era limbajul folosit curent între cei doi îndrăgostiţi. „Aşa erau expresiile lor: bagă, scoate. Pe drum spre Bucureşti la fel vorbeau. Clientul meu nu trebuia să vorbească aşa, dar a intrat în jocul ei. Mă intrigă faptul că deşi eşti în birou cu o femeie de 60 de ani ce te poate apăra dacă eşti hărţuită, nu stai liniştită în birou. Te duci la el în birou, te aşezi pe scaun şi te apuci să te iei de el. Ce a căutat acolo?”, ne-a mai spus Obarşanu. Mai multe pe Ziuadevest.ro

gheorghe manolache manolache
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029517 (s)