News Flash:

Predoiu: "Niciun epitet nu ar fi prea sever pentru a cataloga bugetul votat in Parlament"

5 Decembrie 2013
1360 Vizualizari | 0 Comentarii
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, la Ploieşti, că "niciun epitet nu ar fi prea sever pentru a cataloga bugetul" pe anul viitor votat miercuri în Parlament, Predoiu spunând că "nu se poate vorbi de o Românie europeană cu un astfel de buget". Prezent, miercuri seară, la Ploieşti, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a afirmat, răspunzând unei întrebări, că "niciun epitet nu ar fi prea sever pentru a cataloga bugetul" pe anul viitor votat în Parlament, Predoiu catalogând acest buget drept unul "antinaţional" pentru că "răpeşte orice posibilitate de dezvoltare a românilor din punct de vedere economic şi, evident, şi sub toate aspectele: educaţie, sănătate, cultură", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu putem vorbi de o Românie europeană cu un astfel de buget. Este un buget consecinţă la toate greşelile pe care le-a făcut Guvernul Victor Ponta de când a preluat puterea şi până astăzi, respectiv politici de descurajare a investiţiilor, taxarea întreprinderilor, falimente, şomaj. În criză, stimulezi munca şi investiţiile. Guvernul Ponta parcă în ciuda românilor a făcut exact invers timp de un an de zile, a descurajat investiţiile şi a taxat munca. (…) Vreau să aduc aminte de declaraţie preşedintelui Consiliului Fiscal, organism independent, care a subliniat că pese 20% din veniturile previzionate în ac buget sunt iluzorii, nu au bază reală. Prin urmare, şi acest buget, aşa cum este el, este nerealist. Cred că niciun epitet nu ar fi prea sever pentru a cataloga un astfel de buget", a spus prim-vicepreşedintele PDL.

Întrebat cum cataloghează atitudinea preşedintelui Traian Băsescu faţă de bugetul votat de Parlament, Cătălin Predoiu a răspuns că sunt momente şi subiecte pe care "trebuie să le tratezi cu inflexibilitate". Mediafax

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006448 (s)