News Flash:

Boc: "USL de astazi este de zece ori mai nociv si mai toxic decat PSD din vremea lui Adrian Nastase"

5 Decembrie 2013
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul premier Emil Boc a acuzat USL că este "de zece ori mai nociv, mai toxic şi mai periculos" decât PSD din vremea lui Adrian Năstase din 2004, avertizând că ar reprezenta "un risc uriaş" pentru România ca, după 2014, Preşedinţia ţării "să încapă pe mâinile USL". Emil Boc a declarat, miercuri seară, la şedinţa Consiliului de Coordonare Local al PDL Cluj-Napoca, desfăşurată la Casa de Cultură a Studenţilor, că pentru USL nu există azi un element mai important decât "banul şi puterea politică".

"USL-ul de astăzi este de zece ori mai nociv, mai toxic şi mai periculos decât PSD-ul din 2004, din vremea lui Năstase, sub toate aspectele. Ar fi un risc uriaş pentru România ca, Doamne fereşte, după 2014, Preşedinţia ţării să încapă pe mâinile USL. Pentru USL, nu există azi un element mai important decât banul şi puterea politică. Puţin îi interesează de soarta de zi cu zi a românilor, puţin îi interesează ce se întâmplă cu ţara, cu şomajul sau locurile de muncă. Uitaţi-vă la câtă aroganţă şi dispreţ au în comunicare, în limbajul unor lideri politici din USL, care se deteriorizează", a spus Boc.

Potrivit acestuia, USL, şi PSD, în special, au în fiecare zi în ele "nucleul şi sâmburele dictaturii, totalitarismului şi compromiterii regimului democratic". Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1340 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006596 (s)