News Flash:

Pozitii intime recomandate oricarei femei

11 Noiembrie 2016
995 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra
In randurile de mai jos va recomandam cateva pozitii de facut sex pentru femei. Incercati-le si veti vedea ca va veti simti extraordinar!

CalareataAparent nu e o pozitie care sa te avantajeze daca ai unele complexe legate de trupul tau. De fapt, cand stai deasupra esti nevoita sa-ti incordezi muschii, ceea ce te face sa arati mult mai bine. Lasa-l pe iubitul tau se sa intinda pe spate, iar tu incaleca-l stand cu fata spre el. Sprijina-te cu mainile in spate, pe coapsele lui si trage umerii in spate. In aceasta pozitie, abdomenul este intins si perfect plat, sanii nu mai par lasati, iar talia ta e mai subtire. El va putea sa-ti admire si sa-ti atinga sanii, abdomenul si evident clitorisul.

Pozitia misionarului Este perfecta daca vrei sa ascunzi coapsele sau fundul. Incolaceste-ti picioarele in jurului taliei lui. Daca se ridica putin va putea sa-ti admire sanii, gatul sau chiar si abdomenul fara sa vada si zonele care te complexeaza. Celmai mult se va uita, evident, la chipul tau si va putea sa te admire pe culmile extazului.

Pe la spateAsaza-te „in patru labe” si invita-l sa te penetreze pe la spate. Nu iti va vedea nici burtica, nici aripioarele sau barbia dubla. In schimb iti va admira in voie spatele perfect arcuit si mai ales fesele – o priveliste mai excitanta decat orice! Unde mai pui ca aceasta pozitie iti va oferi si un orgasm de neuitat pentru ca stimuleaza intens punctul G.

pozitii calareata pozitia misionarului punctul g
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004480 (s)