News Flash:

POVESTE ULUITOARE! SOTUL a IESIT de la DUS si SOTIA a vazut URMELE DE MUSCATURI de la AMANTA. Ce a urmat este socant! Ce i-a scris femeia amantei sotului ei...

27 Aprilie 2017
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
amanta2
O sotie furioasa scrie un bilet amantei sotului, care a devenit viral din motive lesne de inteles odata ce il citesti. Iata ce i-a scris Melanie lui Jennifer, va oferim traducerea integrala a ,,scrisorii” pe care i-a trimis-o sotia pe Facebook:
MULTUMESC, Jennifer
Pentru ca ai lasat urme de muscaturi pe pieptul sotului meu noaptea trecuta.
Nu, serios, MULTUMESC! Nici nu ai idee de la ce cosmar ne-ai salvat pe mine si pe copiii mei.
Pentru a te rasplati pentru serviciile tale ti-l ofer pe sotul meu, poti sa-l pastrezi. Ar trebui sa iti accepti premiul, dar te rog ia nota de regulile urmatoare:
1. Vei fi nevoita sa-l sprijini financiar. Spun asta pentru ca avem 2 copii impreuna (dar stii deja asta), ceea ce inseamna ca va trebui sa renunte la o buna parte din salariul lui pentru a le plati pensia alimentara pe care ei o merita. Te rog sa nu uiti ca pe mine m-a tinut acasa, casnica, timp de 11 ani si va trebui sa imi dea si mai multi bani. Asa ca, draguta, poti sa-ti iei gandul de la banii lui, sunt ai mei!
2. Va trebui sa ii faci rost de o garderoba noua. Vezi tu, dupa ce a iesit din dusul nostru, acum al meu, dezbracat, si ti-am vazut muscaturile, fix in acel moment a aparut in casa noastra o gaura neagra care i-a devorat toate hainele. Asa ca va veni la tine aproape dezbacat. Ce noroc pe tine! Eu te sfatuiesc sa ii iei o lesa.
3. Va trebui sa renunti la el o data la 2 weekend-uri, atunci va veni sa-si viziteze copiii. Si cum a recunoscut deja atat de deschis ca tu esti o simpla ,,c$%va proasta si beata”, tu nu vei avea voie sa calci pe aici.
4. Nu vei avea o viata intima prea buna. Da, stiu ca nu ai facut dragoste cu el noaptea trecuta. A avut un accident acum 4 ani si s-a ranit la barbatie, de atunci nu prea ii mai functioneaza prea bine. A, si apropo, NU POATE FI REZOLVATA. Nervii au fost afectati, impaca-te cu ideea, draguta!
5. NU mi-l vei returna. Nu il mai primesc. A dat-o rau in bara cand te-a atins. Am fost o buna sotie si avea aici ceva bun. Sa nu fii surprinsa daca nu te ridici la nivelul meu si sper ca te va face sa te simti mizerabil pentru asta.
6. Va da vina pe TINE pentru TOATE ASTEA. Mi-a spus, in lacrimi, ca ai ras si i-ai zis: ,,Sper ca sotia ta va vedea asta”. E atat de suparat incat atunci cand i-am tras un pumn in ochi pentru ce ai zis, mi-a cerut iertare!
7. Asta, ultima, nu e chiar o regula, mai mult un simplu avertisment prietenesc. Voi face o meserie a mea din a-i face rau lui si tie, exact asa cum ne-ati facut voi mie si copiilor. Am fost cu el timp de 12 ani, stiu ca va accepta tot ce-i voi face zambind.
Asa ca isi multumesc, Jennifer, ,,c$%va proasta si beata” pentru ca mi-ai aratat ca 12 ani si 2 copii nu se pot compara cu tine! Te aplaud pentru ca ti-ai castigat barbatul.
E doar AL TAU! (sursa: poatenustiai.ro)
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007623 (s)