News Flash:

Christian Sabbagh, dezvaluire cutremuratoare din spitalul in care este internata fetita lui.

26 Aprilie 2017
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
Christian Sabbagh2
Christian Sabbagh, dezvaluire cutremuratoare din spitalul in care este internata fetita lui, Anais. In urma cu putin timp, acesta a anuntat pe contul de socializare ca un bebelus a murit subit, fara a se sti cu adevarat din ce cauza.
Christian Sabbagh, dezvaluire cutremuratoare din spitalul in care este internata fetita lui, dupa ce a racit foarte tare. Anuntul de pe contul de socializare i-a intristat pe toti cei care il cunosc.
„Un bebelus internat la Sectia de Pediatrie a Spitalului de Urgenta din Craiova decedat, subit. In acte, medicii s-au scos: stop cardio-respirator – vina parintilor ! Nimeni nu mentioneaza ca bietii oameni au fost plimbati de colo-colo, pana ce bebelusul lor a facut pneumonie. Pentru drama acestei familii si a altor mii, nimeni nu a iesit in strada. Oare de ce ? Ce poate fi mai important pe lumea asta decat viata unui pui de om ?” a scris Christian Sabbagh revoltat pe contul de Facebook, dupa ce in urma cu doar cateva ore a anuntat ca micuta lui este in stare grava la spital.
loading...
sursa: libertatea.ro

christian sabbagh anais bebelus murit subit cauza racit decedat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005598 (s)