News Flash:

Poveste dramatica: Femeia in varsta de 60 de ani incercase in ultimii 20 sa faca un copil, dar in ziua cand a nascut-o pe Alina, sotul ei i-a dat o veste care a distrus vietile tuturor

29 Martie 2018
1428 Vizualizari | 0 Comentarii
alina

Aceasta este povestea extraordinar de dramatica a unei femei in varsta de 60 de ani, din Serbia, care si-a petrecut ultimii 20 de ani din viata incercand sa aiba un copil, dar cand in sfarsit a reusit sa il aiba, viata i-a oferit o palma grea.

Dupa 20 de ani de incercari ratate, nici nu mai avea speranta, dar acesta a fost momentul cand a ramas insarcinata cu o fetita. Luni mai tarziu s-a nascut micuta Alina care a fost conceputa prin multe tratamente de fertilizare.

Totusi, imediat dupa nastere, sotul Atifei, mama Alinei, a parasit-o pe femeie. Barbatul s-a razgandit atunci cand a auzit primul plans al copilului in maternitate, atunci i-a spus nevestei ca e mult prea batran pentru a mai putea avea rabdare cu un copil care plange. Asa se face ca femeia a fost parasita de sot chiar in ziua in care a nascut.

Intrebat de ce a facut un astfel de gest, barbatul a raspuns scurt: „A primit ce si-a dorit, acum e fericita”. Se pare ca ambii parinti aveau probleme de sanatate, tatal suferea de diabet si cu inima, pe cand femeia avea tensiune mare, dar noua mamica este decisa sa aiba singura grija ce cea mica.

Sarcina a fost considerata una riscanta, tocmai de aceea femeia a petrecut ultimele 3 luni de sarcina in spital. Tatal Alinei refuza sa o recunoasca oficial, si micuta nu va purta acelasi nume de familie cu tatal sau.

Atifa a lucrat in tinerete intr-o fabrica textila si are o pensie mica, dar marturiseste sincer:

,,Orice s-ar intampla, indiferent daca Serif sta sau pleaca, o sa o cresc pe Alina cat pot de bine. Voi trai doar pentru ea. Stiu ca nu va fi usor, insa cred ca sunt multi oameni care vor vrea sa ma ajute”.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005428 (s)