News Flash:

Ponta: Nu am discutat niciodata cu Udrea despre numirea lui Kovesi la DNA, nici cu alt om politic

1 Februarie 2015
1687 Vizualizari | 1 Comentarii
Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, la Sinaia, ca nu a discutat niciodata cu Elena Udrea despre numirea procurorului-sef al DNA, Kodruta Kovesi, dar nici cu un alt om politic si ca ”nici Udrea nici alte doamne sau domni nu l-au influentat”.
”Referitor la doamna Kovesi, nu am discutat cu nici un alt om politic. (...) Nu am discutat niciodata cu vreun om politic despre numirea Procurorului sef la DNA. (....) Nu am discutat niciodata cu doamna Udrea despre procurorul-sef”, a spus Ponta.
El a dat asigurari ca nua fost influentat nici pozitiv, nici negativ, in propunerea pe care a facut-o referitor la Kovesi.a
”Ceea ce pot sa va asigur este ca nici doamna Udrea, nici alte doamne sau domni, nu m-au influentat in niciun fel, nici in sens pozitiv sau negativ, si nu au venit sa spuna de doamna Kovesi ca e buna sau rea”, a spus Ponta.
El a aratat ca decizia pe care am luat-o referitoare la propunerea lui Kovesi s-a bazat pe faptul ca institutiile internationale cu care Romania colaboreaza, respectiv Comisia Europeana, in primul rand, dar si SUA si partenerii internationali, i-au transmis ”in discutii mai mult sau mai putin oficiale”, faptul ca e important pentru Romania sa aiba in funtea DNA o persoana cu credibilitate in acest domeniu.
”Nu trebuia sa-mi placa mie sau altcuiva. Am facut acea propunere, a fost votata de CSM in unanimitate, apoi semnata de presedinte. Asta e toata povestea. Numele meu mai apare in acest <House of Cards de Romania> ca sa fie pentru dumneavoastra mai palpitant”, a spus Ponta.
El a aratat ca declaratiile Elenei Udrea sunt, in general, extrem de spectaculoase, dar pot si fanteziste.

elena udrea kodruta kovesi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005599 (s)