News Flash:

Elena Udrea incepe sirul dezvaluirilor! "Bica mi-a spus ca se fac presiuni din partea lui Coldea in doua dosare"

1 Februarie 2015
1229 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea3
Elena Udrea a declarat ca Alina Bica i-a relatat ca Florian Coldea, la acel moment adjunct al sefului SRI, facea presiuni pentru a fi luate anumite decizii in doua dosare aflate la DIICOT, unul referitor la vanzari de cereale si un altul cel al lui Ioan Niculae.
Udrea a sustinut, intr-un interviu acordat Hotnews, ca, in primavara lui 2013, Culita Tarata, care avea afaceri in agricultura, i-a spus ca la DIICOT "exista un dosar impotriva unor parteneri de afaceri pe care el ii avea si care vindeau cereale, care aveau cumva cel mai bun pret de pe piata, ceva de genul acesta, deci oamenii erau dintre cei care afectau interesele marilor traderi de cereale - asa, si care nu erau cetateni romani si care dosar a fost facut special pentru a fi ei scosi de pe piata, invocand interesul generalului Coldea".
"La DIICOT, Alina Bica la vremea aceea era doar consilierul procurorului sef DIICOT, care cred ca era Codrut Olaru. Rugamintea sau dorinta lui Culita Tarata, Dumnezeu sa-l ierte, era sa-i spun lucrul acesta presedintelui Romaniei. M-am dus la doamna Bica si am intrebat-o daca poate sa fie adevarat ce mi-a spus domnul Culita Taratta, Dumnezeu sa-l ierte, ca sa nu merg sa spun un lucru macar neverificat inainte. Doamna Bica mi-a spus ca este adevarat, ca se fac presiuni asupra ei in acest dosar pe care nu stiu cum il coordona sau ce facea in calitate de consilier al procurorului general, si ca se mai fac presiuni - nu stiu daca atunci mi-a spus sau ulterior, dar mi-a spus si asta - in dosarul lui Ioan Niculae", sustinut Udrea, precizand ca presiunile erau exercitate din partea lui Coldea, pentru a dispune anumite masuri sau a lua anumite decizii.
Ea a spus ca, dupa ce a avut aceste date de la Alina Bica, i-a spus presedintelui ceea ce-i transmisese Culita Tarata, dar ca nu stie ce a facut mai departe seful statului. Mediafax.ro

diicot ioan niculae alina bica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006368 (s)