News Flash:

PONT: Cu cat timp inainte trebuie cumparat biletul de avion pentru a obtine un PRET bun

28 Februarie 2017
948 Vizualizari | 0 Comentarii
blue air
Cei care doresc sa viziteze un oras european la sfarsit de saptamana este bine sa isi planifice din timp minivacanta pentru a beneficia de reduceri la biletele de avion. Alese din timp, biletele de avion pot fi mai ieftine cu peste 40%.
Romanii pot face economii in medie de 42% daca rezerva acum un city break in Europa, sustin cei de la Momondo Romania. Astfel, motorul de cautare a ofertelor de calatorie momondo.ro a analizat peste 779 milioane de preturi pentru zboruri din 100 cele mai populare rute si arata care este cel mai bun moment pentru a rezerva urmatorul city break.
Astfel, pentru cei care doresc sa calatoreasca la Barcelona, Londra, Amsterdam, Lisabona, Milano sau Berlin este bine sa-si rezerve un loc in avion cu 60 de zile inainte de plecare.
Cei care intentioneaza sa zboare catre Praga au nevoie de 58 de zile, pentru Roma sunt suficiente 57 de zile, iar pentru Paris 56 de zile.
„Pentru mai mult de un sfert dintre romani a economisi bani la biletele de avion este cel mai important aspect in planificarea calatoriei. Prin urmare, sfatuim calatorii sa rezerve city break-ul dorit cu 55 de zile in avans, pentru a se asigura ca prind cele mai bune tarife", spune Mircea Giurca, Marketing Manager momondo Romania, scrie Mediafax.ro.
Exista, de asemenea, si alti factori, cum ar fi ziua plecarii si momentul din zi, care influenteaza preturile. „Tarifele de zbor pot varia destul de mult in functie de ziua si ora plecarii. De obicei, cele mai ieftine zboruri pot fi gasite in zilele de marti seara, iar cele mai scumpe duminica dimineata", spune Mircea Giurca.

momondo romania berlin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006502 (s)