News Flash:

Politistii timisoreni au depistat sute de cersetori in municipiu. Tinerii fug din centrele sociale

14 Iunie 2022
503 Vizualizari | 0 Comentarii
cersetorii din Timisoara sunt prinsi constant de oamenii legii

Politististii timisoreni au actionat pentru identificarea a sute de cersetori care isi duc traiul pe strazile din municipiul Timisoara. Asa cum era de asteptat, cele mai ”bune” zone sunt cele din centru, de la terase sau in fata lacaselor de cult. Politistii au identificat sute de persoane care practicau cersetoria, lucru ilegal pe teritoriul Romaniei. Oamenii legii au aratat faptul ca in acest context patruleaza zilnic si raspund apelurilor venite din partea cetatenilor. 

Conform unor declaratii facute de autoritati, de la inceputul anului 2022, pe raza municipiului Timisoara au fost identificati 431 de oameni care cerseau. Unii dintre acestia au fost predati catre centrele sociale pentru a fi reintegrati in societate. Totusi, asa cum este de asteptat, majoritatea dintre cei identificati au fugit din centrele sociale si s-au reintors pe strada pentru a cersi. Legea este deficitara si nu asigura cadru pentru a le permite oamenilor legii sa ii oblige pe cersetori sa ramana in centrele sociale.

Sigur ca se poate vorbi si despre posibile clanuri care trimit oameni la cersit, dar se poate vorbi si despre persoane care nu vor sa fie ajutate de institutiile abilitate.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005014 (s)