News Flash:

Maternitatea Odobescu din Timisoara, inca un vis pentru timisoreni. Iata in ce stadiu se afla proiectul

13 Iunie 2022
610 Vizualizari | 0 Comentarii
maternitate Odobescu

Maternitatea Odobescu din Timisoara este la stadiul de vis pentru timisoreni. Autoritatile municipale transmit faptul ca obiectivul se afla in stadiul depunerii unei solicitari de finantare prin celebrul PNRR.  Asta in conditiile in care fostul primar, Nicolae Robu anunta in 2018 ca unitatea va fi gata in 2021. Totul un vis pentru unitatea medicala.

Este bine de mentionat faptul ca valoarea totala a contractului de proiectare care a fost incheiat in iulie 2018 era de 430.395 lei cu tot cu TVA. Proiectul se numeste: Servicii de proiectare si asistenta tehnica din partea proiectantului ST+PT+DDE+AC maternitate SCMU Timisoara si corp administrativ str. Balta Verde nr. 17” a fost atribuit firmei Hospital Project&Consulting SRL din Bucuresti care a fost singura care s-a inscris la licitatie.

O data realista in care s-ar da drumul functionarii maternitatii ar fi 2025, dar nici acest an nu este batut in cuie.  Municipalitatea a solicitat 150 de milioane de euro pentru maternitate si alte 20 de milioane de euro pentru dotarile necesare corpului B de la Spitalul de Copii „Louis Turcanu”. Cladirea viitoarei maternitati se va intinde pe un teren de 4.500 de metri patrati si ar trebui sa aiba, conform spuselor celor din fosta conducere a primariei, demisol, parter si sase etaje.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007868 (s)