News Flash:

Ștefan Mandachi, patronul Spartan, atacă prin avocați, după dezvăluirile din sânul companiei, făcute de o fostă angajată: „O să vă distrug”

14 Iunie 2022
5286 Vizualizari | 0 Comentarii
Stefan Mandachi avocat Ancuta Bianca Greu restaurantul Spartan Adina Rodica Cernescu 1200x675 1

Ștefan Mandachi, patronul Spartan, susține că fosta angajată care și-a rupt mâna la locul de muncă este mincinoasă și acuzațiile sale nu reflectă realitatea. Adina Rodica Cernescu spune că i s-a făcut referat pentru că a făcut prea multe porții de crispy și a fost concediată după evenimentul din bucătărie, când și-a fisurat în mai multe locuri antebrațul

Ștefan Mandachi, fondatorul lanțului de restaurante Spartan, susține că Adina Rodica Cernescu (n.r. – fostă Toma), fosta angajată a companiei care susține că imediat după ce a căzut în bucătărie și și-a fisurat mâna a fost concediată și nu i se plătește concediul medical, a mințit. Mai mult, acesta este deranjat și de faptul că i-a fost afectată imaginea celor 1.000 de angajați.

„Dacă se poate aș dori să vorbesc cu superiorul dumneavoastră pentru că articolul, pe lângă faptul că nu reflectă minimal adevărul, afectează niște oameni, niște angajați. Munca mea, dacă vreți, este afectată oricum, dar e vorba de ceilalți, copiii care lucrează la Spartan. Am 1.000 de angajați! Să luați în considerare faptul că întreg lanțul de restaurante Spartan este afectat de ceea ce ați scris dumneavoastră. De ce nu publicați astăzi punctul nostru de vedere, la minciuna pe care ați scris-o? (n.r. – face referire la punctul de vedere transmis prin mesaj duminică seara și publicat pe site-ul www.bzi.ro ). Eu v-am spus clar să așteptați un punct de vedere cu privire la insinuarea dumneavoastră. Eu o să vă trimit un drept la replică! Din punct de vedere moral, în fața lui Dumnezeu, că au fost Rusaliile, este un articol real? Ceea ce ați scris acolo reflectă realitatea? În fața lui Dumnezeu, a lui Alah, a lui Mohamed, este corect ce ați scris acolo? Dumneavoastră ați pus în pericol întreaga rețea de franciză și este păcat pentru că suntem contribuitori la bugetul de stat serioși și corecți”, susține Ștefan Mandachi.

Avocata Ancuța Bianca Greu: „O să vă distrug”

După apariția articolului în cotidianul Bună Ziua Iași, referitor la reclamația ieșencei Adina Rodica Cernescu, avocata Ancuța Bianca Greu l-a sunat pe unul dintre reporterii BZI și s-a recomandat a fi reprezentanta omului de afaceri Ștefan Mandachi, fondatorul Spartan. Pe un ton amenințător și intimidant, a cerut să fie scos articolul de pe site.

„Scoateți mizeria de articol de pe site cât mai repede. Nu ați avut ce scrie ieri (13 iunie 2022), de Rusalii, și ați publicat articolul acesta. Nu mă interesează, vreau să vorbesc cu un șef să scoată articolul cât mai repede! Dați-mi urgent numărul de telefon al șefului!”, a țipat avocata Ancuța Bianca Greu.

Acesteia i s-a transmis că în jumătate de oră va primi un răspuns. Nu a mai avut răbdare și a sunat pe numărul de telefon al redacției BZI. Avocata a început să țipe, iar pe un ton intimidant și amenințător i-a cerut și secretarei să scoată articolul de pe site.

„Scrieți numai mizerii! O să vă distrug! Scoateți articolul de urgență! Vreau să vorbesc cu un șef! Buna Ziua Iași, noapte bună!”, a spus avocata Greu.

 

 

 

>CONTINUAREA AICI

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007006 (s)