News Flash:

Politia din Timisoara, in alerta! O femeie si-a anuntat familia ca se sinucide, dupa care a disparut de acasa

23 Februarie 2017
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
disparuta2
Politistii timiseni au intrat in alerta inca de marti dupa-masa, atunci cand au fost contactati de familia Veronicai Violeta Fejes. Femeia a plecat in cursul aceleiasi zile de acasa si a lasat in urma ei un bilet in care ii anunta pe cei apropiati ca ar dori sa isi puna capat zilelor.
Oamenii legii au inceput imediat cercetarile pentru a da de urma ei, iar miercuri dimineata pe fir au intrat si pompierii de la ISU Banat. In paralel cu politistii, salvatorii au inceput cautarile pe cursul raului Bega, acolo unde au fost trimisi sase subofiteri si doi scafandri. Echipele de cautare actioneaza pe tot cursul raului de la Uzina de Apa pana la iesirea din oras, scrie tion.ro.
Veronica Violeta Fejes a plecat voluntar de acasa marti, in jurul orei 11.50. Familia ei le-a povestit politistilor ca femeia ar trece printr-o depresie si a lasat in urma ei un bilet, spun oamenii legii, prin care si-a anuntat intentia de a-si pune capat zilelor.
Veronica Violeta Fejes are 1.60-1.66 metri inaltime, 50-55 de kg, par saten, ondulat, ochi verzi. La data disparitiei, femeia purta o geaca de culoare alba, pantaloni blue-jeans si incaltaminte de culoare roz.
„Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana disparuta este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

politistii timiseni isu banat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006449 (s)