News Flash:

Dupa atata ger, avem vesti bune de la meteorologi: Vreme deosebit de calda in urmatoarele zile

22 Februarie 2017
992 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda 2
In urmatoarele zile, vremea va deveni deosebit de calda. Temperaturile vor ajunge la maxime de 19 grade Celsius.


Miercuri, vremea se va incalzi, astfel incat temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -2 si 7 grade. In jumatatea de nord a tarii cerul va fi mai mult noros si indeosebi seara si noaptea va ploua in Maramures, in cea mai mare parte a Crisanei si local in rest, iar in zona montana la inceput vor fi predominant ninsori, apoi precipitatii mixte ce vor favoriza depuneri de polei. In nord-vestul teritoriului cantitatile de apa vor depasi, pe arii restranse, 20...25 l/mp. In celelalte regiuni doar temporar cerul va avea innorari si izolat va ploua slab. Vantul va avea intensificari la munte, in special pe creste, unde la rafala se vor depasi viteze de 80 km/h, trecator viscolind si spulberand zapada, dar local si la cote mai reduse si in celelalte zone.
Joi, vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta perioada, cu temperaturi maxime cuprinse, in general, intre 8 si 18 grade, si minime intre -1 si 7 grade, usor mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile nord-vestice, nordice si centrale, unde local va ploua. La munte, la altitudini de peste 1.600 m, mai ales ziua, vor mai fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari temporare, indeosebi ziua, in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in zona de munte, unde pe creste, la rafala se vor depasi 80 km/h.


Vineri, vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta perioada. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade. Pe parcursul zilei vor fi innorari in vestul si nord-vestul tarii si va ploua slab, pe arii restranse, in timp ce in rest cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie reduse. Noaptea, innorarile se vor extinde si vor fi precipitatii, predominant sub forma de ninsoare la munte si in nordul tarii, mixte in regiunile intracarpatice, iar in rest ploi pe spatii mici, cu precadere in Oltenia. Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va avea intensificari temporare in toate regiunile, indeosebi pe parcursul zilei, cu viteze mai mari la munte.

miercuri joi vineri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005997 (s)