News Flash:

Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea, despre excluderea lui Mihai Chirica: "Nu a facut o greseala atat de grava sa fie exclus"

22 Februarie 2017
871 Vizualizari | 0 Comentarii
marian oprisan
Presedintele CJ Vrancea, social-democratul Marian Oprisan, a declarat, miercuri, ca nu pledeaza pentru excluderea lui Mihai Chirica din PSD, afirmand ca nu este o greseala „atat de grava” ca primarul PSD s-a adresat publicului larg, inainte de a-si spune nemultumirile in partid.
"Eu nu pledez pentru excluderea colegilor din PSD, indiferent cum ii cheama. Din PSD poti fi exclus doar daca ai gresit grav. Inabilitatea de a se adresa publicului larg inainte sa se adreseze conducerii partidului nu este o greseala atat de grava care sa atraga excluderea dupa parerea mea”, a declarat presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan.
Intrebat daca Mihai Chirica ar trebui sa asi piarda functia de conducere din PSD,Oprisan a spus ca acest lucru va fi stabilit in CEX si de organismele statutare ale partidului.
Intrebat daca a impartasit opiniile exprimate de Chirica si daca transmis partidului, Marian Oprisan a refuzat sa dea un raspuns.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005420 (s)