News Flash:

PNL, scos de Primarie in strada

30 Septembrie 2013
1660 Vizualizari | 0 Comentarii

Sedinta de Consiliu Local de joi, 26 septembrie, a consemnat un episod destul de interesant al politicii locale lugojene. Consilierii PP-DD au ridicat din nou problema spatiului pentru sediul de partid si pentru birou parlamentar pe care Primaria era obligata sa îl ofere de un an de zile.


"Suntem constienti ca suntem mici pe langa voi, însa ne ignorati cu succes. Am depus deja a treia solicitare pentru un sediu de partid si nici macar nu ne-a raspuns cineva din Primarie. In plus, avem un senator de Lugoj, iar asta va obliga sa îi oferiti un spatiu pentru biroul parlamentar. Va rog sa urgentati o solutionare pentru ca asa nu se mai poate", s-a adresat colegilor si mai ales primarului consilierul PP-DD Ioan Padurean.

Desi sunt înfratiti în USL, primarul Francisc Boldea a anuntat ca va scoate Partidul National Liberal din sediul din Piata Dragan, profitand mai ales de faptul ca pe 30 septembrie acestora le expira contractul de închiriere pentru sediu.

"PNL are un sediu cumparat, asa ca nu mai are nevoie de spatiul respectiv. In plus, noi avem doi senatori care nu au unde sa-si desfasoare activitatea parlamentara; pe langa domnul Iovescu, va primi un birou în acel sediu si domnul Ilie Sarbu, care în acest moment are biroul în sediul PSD. Ca atare, am transmis Meridianului sa nu mai prelungeasca contractul PNL, chiar daca ei si-au platit chiriile restante acum cateva zile", a declarat Francisc Boldea în cadrul sedintei de consiliu.

Directorul Meridian a confirmat în aceasta dimineata ca PNL este în ultima zi în sediul respectiv, însa seful filialei locale, Ioan Ambrus, nu a putut fi contactat pentru a-si exprima opinia. Consilierii PNL nu au dorit sa faca declaratii în lipsa sa, acesta absentand ca de obicei de la sedinta de consiliu.

Partidul National Liberal, filiala Lugoj, are un sediu cumparat în cladirea în care a functionat fosta baie comunala, în spatele magazinului Carrefour.

 


consilierii pp-dd primaria directorul meridian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005340 (s)