News Flash:

Platforma de monitorizare a situatiei Covid-19 in Timis, creata de Directia de Sanatate Publica pentru cetateni

3 Februarie 2022
373 Vizualizari | 0 Comentarii
valul 5

Directia de Sanatate Publica a creat o platforma dedicata informarii oamenilor cu privire la situatia Covid-19 din judet. Sunt prezentate diverse date, de la numarul de imbolnaviri zilnice la evolutia campaniei de vaccinare. Datele oficiale se vor actualiza zilnic la ora 13.
 
 
Platforma realizata de cei de la DSP Timis cuprinde date in timp real despre situatia Covid la nivelul judetului: numar de infectari, ocuparea paturilor ATI, decese sau incidenta in judet. Tot aici oamenii pot gasi date legate de situatia vaccinarilor, dar si noutati legate de imunizare – centre de vaccinare si programul lor, acoperirea vaccinala in judet, centrele de evaluare Covid sau medicii de familie care efectueaza testari gratuite pentru depistarea Covid-19. In Timis sunt disponibile aproximativ 200 astfel de cabinete.

„In actualul context, pentru a avea o imagine de ansamblu privind evolutia pandemiei si pentru o mai buna informare a cetatenilor din judetul Timis a fost creata o platforma online unde se regasesc date, in timp real, legate de evolutia fenomenului epidemiologic la nivelul judetul nostru. Printre acestea mentionam: informatii legate de numarul cazurilor noi depistate pozitiv pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, numarul persoanelor vaccinate impotriva COVID-19, doze de vaccin administrate, centre de vaccinare, centre de evaluare si pacienti internati. Site-ul a fost creat din initiativa Directiei de Sanatate Publica Timis, cu sprijinul graphs.ro si al Bancii Mondiale”, transmit cei de la DSP Timis.

Toate informatiile de pe platforma vor fi actualizate zilnic, incepand cu ora 13, cand sunt furnizate si buletinele oficiale privind situatia Covid in judet si in tara.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005953 (s)