News Flash:

PLANGI SI CASTIGI! Discursul lacrimogen al lui Dan Sova a avut efect. Senatul a respins cererea DNA de arestare a sa

25 Martie 2015
1244 Vizualizari | 0 Comentarii
Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Dan Sova nu trece de Senat, fiind intrunite 79 de voturi "pentru", 67 "impotriva", 5 abtineri, pentru aprobare trebuind 85 de voturi favorabile. Rezultatul oficial al votului senatorilor in cazul cererii DNA vizandu-l pe Dan Sova a fost anuntat in plen, Senatul neincuviintand arestarea preventiva a acestuia, ca urmare a faptului ca nu a fost intrunit votul majoritatii.
Potrivit anuntului oficial facut in plen in urma numaratorii voturilor, ca urmare a faptului ca nu a fost intrunit votul majoritatii senatorilor, Senatul nu incuviinteaza arestarea preventiva a lui Dan Sova.
Numarul total al senatorilor este de 168, majoritatea fiind, astfel, de 85 de parlamentari.
Din cele 151 de vorturi exprimate in cazul solicitarii vizandu-l pe Dan Sova, au fost inregistrate 79 de optiuni "pentru", 67 "contra", iar cinci voturi au fost anulate.

Votul a fost secret, cu bile.
Intrebat despre gestul colegei sale de partid, Florentina Jipa, care i-a dat cu mir pe frunte, in plen, Sova a spus ca a fost un gest prietenesc, foarte frumos. ”Sper sa fie de buna vestire”, a mai adaugat el.

cererea dna dan sova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008034 (s)