News Flash:

Aproape de tragedie! Doua autobuze s-au ciocnit la Satu Mare. Sunt zeci de raniti

24 Martie 2015
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
Un numar de 20 de persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, in urma unui accident rutier petrecut pe un drum judetean, la iesirea din localitatea Corod, judetul Satu Mare, dupa ce doua autobuze care transportau muncitori s-au ciocnit, 17 raniti fiind transportati la spital.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Satu Mare, Aurel Ulici, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX ca accidentul s-a petrecut pe DJ 193, la iesirea din localitatea Corod, judetul Satu Mare, din cauza nepastrarii distantei regulamentare de mers, in conditiile in care cele doua autobuze circulau unul in spatele celuilalt, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"In urma coliziunii celor doua autobuze, 20 de persoane au fost ranite, neincarcerate, dintre care una cu hemoragie si fractura deschisa de membru inferior, restul pacientilor prezentand diferite leziuni", a declarat Aurel Ulici.
Potrivit sursei citate, 17 dintre raniti au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente Satu Mare, pentru acordarea de ingrijiri medicale.
"Dupa realizarea triajului si acordarea primului ajutor medical si asistentei medicale, 17 pacienti au fost transportati la UPU Satu Mare, celelalte trei persoane avand rani superficiale si refuzand transportul la spital. La locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detasamentului de Pompieri Satu Mare cu doua autospeciale cu modul de descarcerare si o ambulanta SMURD, actionand in colaborare cu alte trei ambulante ale SAJ Satu Mare", a mai spus Ulici.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Satu Mare, Camelia Cosma, a declarat, la randul sau, ca cele doua autobuze circulau unul in spatele celuilalt.
“Din primele cercetari rezulta ca doua autobuze apartineau aceleiasi firme si circulau unul in spatele celuilalt. Accidentul a fost cauzat de nerespectarea distantei regulamentare de mers", a spus Cosma.
Cele doua autobuze transportau muncitori de la o fabrica din Satu Mare care produce cabluri auto. Mediafax.ro

corod satu mare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006179 (s)