News Flash:

Plangeri penale semnate de cei mai importanti oameni din Primaria Timisoara

10 Decembrie 2013
1280 Vizualizari | 0 Comentarii

Războiul dintre primarul Nicolae Robu şi viceprimarul Traian Stoia s-a sfârşit, iar cei doi edili redescoperă farmecul colaborării. Săptămâna viitoare, se va consuma un nou episod al acestei colaborări, tocmai în domeniul retrocedărilor dubioase, până nu demult sursă de neînţelegeri.

Viceprimarul Traian Stoia a anunţat că, în următoarele zile, vor fi depuse plângeri penale pentru 10 imobile suspectate a fi fost subiectul unor afaceri necurate. „Nu-i o mare scofală că semnăm un act împreună. Am mai semnat o grămadă de acte împreună şi o să mai semnăm şi de acum încolo. Vom depune plângeri penale pentru un număr de aproximativ 10 imobile”, a declarat viceprimarul Planger Acesta susține că, ulterior, va face publice actele semnate.

Conform declaraţiilor viceprimarului, plângerile vor fi depuse la Curtea de Apel Timişoara, „pentru că dincolo, la DNA, se cercetează doar cazuri cu prejudiciu de peste un milion de euro, deşi clădirile astea fac mai mult de un milion. DNA-ul are şi treburi probabil mai presante decât locuinţele.


nicolae robu traian stoia planger
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007651 (s)