News Flash:

Pilotul ranit in accidentul aviatic din Suceava, dus acasa, la Timisoara, la cererea familiei. Este in coma/ Prognosticul medicilor

17 August 2018
794 Vizualizari | 0 Comentarii
bochis

Pilotul Sorin Bochis, ranit in accidentul aviatic din Fratautii Vechi, judetul Suceava, s-a agravat, iar acesta a fost transportat la Timisoara cu ajutorul elicopterului SMURD, la cererea familiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Seful UPU-SMURD Iasi, prof.univ.dr. Diana Cimpoesu, a declarat, vineri dimineata, ca pilotul este in continuare in stare grava, in coma.

„Pacientul a fost transportat aerian, la cererea familiei si cu avizul medicilor, de la Sectia ATI a Spitalului de Neurochirurgie din Iasi, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara. El se afla in coma post-traumatism cerebral sever, este intubat, ventilat mecanis si stabil hemodinamic”, a spus dr. Diana Cimpoesu.

Sorin Bochis, pilotul ranit grav in accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani si este din Timisoara. Acesta lucra ca pilot in cadrul unei mari companii aeriene, dar si in cadrul Clubului de Aviatie Cioca din Timisoara, unde este si pilot de acrobatii.
In urma cu aproximativ doua saptamani, in timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, avionul lui Sorin Bochis s-a ciocnit de cel al unui alt pilot, Cornel Marinescu, din Snagov, judetul Ilfov, acesta din urma fiind declarat decedat.


timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005672 (s)