News Flash:

Arad: Barbat retinut pentru ca si-ar fi ucis fratele cu un par, dupa ce au baut impreuna

16 August 2018
750 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie2

Un barbat de 32 de ani din judetul Arad a fost retinut dupa ce, in noaptea de miercuri spre joi, si-ar fi ucis fratele cu un par, pe fondul consumului de alcool si a unor neintelegeri privind o mostenire. Martori au fost membri ai familiei, care au sunat la 112, insa victima nu a mai putut fi resuscitata.
Crima a avut loc in satul aradean Sepreus, in urma neintelegerilor dintre doi frati. Suspectul, in varsta de 32 de ani, si-a vizitat un frate (45 de ani) si ar fi baut impreuna pana in jurul orei 02,00, cand intre ei a izbucnit un conflict.

Conform unor localnici, cei doi aveau neintelegeri privind o mostenire, iar barbatul de 32 de ani si-a atacat fratele mai mare cu un par. L-ar fi lovit in mod repetat in piept, in zona inimii, provocandu-i un stop cardio-respirator.

Alti membri ai familiei au fost martori si au sunat la 112, iar un echipaj medical sosit a incercat fara succes sa resusciteze victima.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Claudia Iuga, presuspusul agresor a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunii de omor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005370 (s)