News Flash:

Pieton lovit pe zebră de un bărbat de 97 de ani, la Timișoara. Șoferul a fugit de la fața locului

9 Februarie 2021
651 Vizualizari | 0 Comentarii

Accident de circulație, luni, pe bulevardul Corneliu Coposu din Timișoara. Un bărbat de 74 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de un șofer neatent. Conducătorul auto vinovat, în vârstă de 97 de ani, a plecat de la fața locului și a fost prins ulterior.

Accidentul s-a petrecut la intersecția bulevardului Corneliu Coposu cu strada Pestalozzi. Pietonul, în vârstă de 74 de ani, traversa strada regulamentar în momentul în care a fost lovit de mașina condusă de bărbatul de 97 de ani.

Imediat după producerea accidentului, șoferul vinovat a plecat de la fața locului, fiind prins ulterior de polițiști în zona pasajului Michelangelo.

„Un bărbat în vârstă de 97 de ani a condus un autoturism pe strada Pestalozzi, iar la un moment dat a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 74 de ani. Ulterior, bărbatul în vârstă de 97 de ani a părăsit locul accidentului fiind depistat la scurt timp pe bulevardul Corneliu Coposu. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 74 de ani, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Șoferul de 97 de ani s-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006318 (s)