News Flash:

Accident autostradă, între Timișoara și Lugoj. Douar tiruri s-au ciocnit

5 Februarie 2021
743 Vizualizari | 0 Comentarii
2505862accidenttiruriautostradatimisoaralugoj7

Accident de circulație, vineri dimineață, pe A1, între Timișoara și Lugoj. Un șofer de tir nu a văzut un alt autotren care era oprit pe banda de urgență. Marfa a fost împrăștiată pe șosea, circulația a fost oprită, iar traficul deviat pe A6.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3.20, pe A1, la kilometrul 459. Șoferul unui autotren a ratat ieșirea de pe A1 spre A6, breteaua ce duce spre Lugoj, și a oprit pe banda de urgență. Tirul a fost însă lovit de un altul după ce șoferul acestuia din urmă a pătruns pe banda de urgență și l-a acroșat. În urma accidentului, traficul a fost deviat pe A6 până la curățarea șoselei de mare viteză.

„La locul accidentului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autosepcială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri. În accident au fost implicate două autotrenuri, în care se aflau doar șoferii. Aceștia au fost evaluați medical la fața locului, de către echipajul SMURD, însă au refuzat transportul la spital”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005224 (s)