News Flash:

Se întrerupe alimentarea cu gaze naturale pe patru străzi din Timișoara

5 Februarie 2021
612 Vizualizari | 0 Comentarii

Delgaz Grid a anunțat că sistează alimentarea cu gaze naturale pe 4 străzi din municipiul Timișoara, sâmbătă, 6 februarie. Operațiunea e necesară pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua de distribuție.

Pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuție al gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în municipiul Timișoara, pe străzile Avram Imbroane, Macin, Babadag și Dobrogea, sâmbătă, 6 februarie, începând cu ora 09.00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008101 (s)