News Flash:

Pictorial INTERZIS minorilor cu… Doinita Oancea. E pentru prima data cand vedeta pozează asa

25 August 2017
6245 Vizualizari | 0 Comentarii
doinita oancea

Pictorial interzis minorilor cu… Doinita Oancea. De asta au avut parte fanii vedetei, care, de dragul artei, s-a lăsat fotografiată într-o ipostază cum nu a mai fost văzută.


Pictorial interzis minorilor, cu Doinița Oancea într-o ipostază incendiară. Pictorialul fierbinte vine şi cu un mesaj adresat atât femeilor, cât şi bărbaţilor. „Societatea s-a «erotizat» de ceva vreme şi a impus mitul femeii fatale și pe cel al bărbatului «macho» cuceritorul femeii şi al universului întreg!

 

Ştiaţi că, în publicitate, una dintre cheile succesului o reprezintă nuditatea femeii?! Bărbatul deţine un statut socio-sexual dominant față de femeie… iarăşi ea, femeia, a devenit un soi de obiect sexual! Şi multe femei încep să uite cine sunt cu adevărat şi încep să adopte un comportament «indus» de către influenceri…”, a declarat Doiniţa Oancea într-un interviu acordat pentru capet.ro.

„«Femeia. Femeile. Izvorul vieții.» E un manifest dedicat femeilor. Eu îmi doresc ca femeile să fie cine vor ele să fie, nu pentru că aşa vrea societatea. Eu cred că o femeie puternică şi o femeie senzuală nu trebuie să fie dezgolită. (…)


Eu cred că noi suntem foarte importante – eu cred că noi, spre deosebire de voi, putem să aducem copii pe lume. Eu cred că voi aţi făcut din femeie un obiect sexual. Şi nu vreau să mă bag în subiectul ăsta că mă enervez. Borbaţii sunt pus aici în ipostaza în care erau puse femeilor – nude – şi femeii îi stă bine şi îmbrăcată.”, a declarat actriţa recent, în cadrul unei emisiuni tv.

 

Doinița Oancea a primit inelul cu două zile înainte de ziua ei de naștere, fără a dezvălui numele celui care i-a făcut această surpriză. Bruneta a ținut să precizeze că nu este vorba despre inelul de logodnă. Prietenii i-au pregătit și o surpriză, cu ocazia aniversării zili de naștere.


doinita oancea pictorialul fierbinte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008277 (s)