News Flash:

BOMBA! Maria Constantin si-ar fi inselat primul sot cu acelasi amant!

24 August 2017
1564 Vizualizari | 0 Comentarii
maria
Maria Constantin se afla in plin scandal amoros in ultimele zile, iar artista prefera sa fie cat mai discreta. Noi detalii ies la iveala din amantlancul cantaretei de muzica populara.
Se pare ca nu este prima data cand presupusul amant al Mariei Constantin ii face acesteia probleme in casnicie. Acesta ar fi fost concubinul artistei si in timpul in care blonda se afla in primul mariaj. Ciprian Tapota Lataretu, fostul sot al Mariei Constantin, nu vrea insa sa dea detalii despre acest subiect.
Barbatul de la Targu-Jiu a marturisit ca stie de despartirea dintre fosta sotie si Marcel Toader de la actuala sa partenera si ca, in afara de fiul lor, cei doi nu mai au nimic de impartit. De asemenea, acesta a spus despre omul de afaceri care ii este inca sot Mariei Constantin ca stie el, cu siguranta, ce este de facut in aceste momente.
Conform surselor noastre, Maria Constantin si Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divortul, urmand ca in cateva saptamani sa fie amandoi doi oameni liberi. Vor avea 30 de zile la dispozitie timp sa se gandeasca daca vor cu siguranta sa faca acest pas. 
Marcel Toader s-a casatorit cu Maria Constantin in septembrie 2015. In varsta de 30 de ani, artista de muzica populara a mai fost casatorita o data. Din primul mariaj, ea are un baiat. sursa: spynews.ro

maria constantin muzica populara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006393 (s)