News Flash:

INCREDIBIL! MOTIVUL REAL care l-a determinat pe Florin Salam sa se retraga din muzica. Nimeni nu stia acest amanunt

24 August 2017
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
florin salam canta
La aproape o luna de cand Florin Salam a starnit o adevarata isterie din cauza faptului ca a decis sa se retraga de pe scena, adevarul a iesit la iveala. Spynews.ro a aflat motivul real din cauza caruia manelistul nu mai canta.
Cu toate ca apropiatii acestuia au enumerat o multitudine de cauze care au dus la aceasta decizie radicala, misterul hotararii a fost elucidat abia acum. Conform unor surse bine informate, in urma cu aproximativ o luna Florin Salam a dat „lovitura vietii” pe plan financiar. Concret, dupa ce a facut show la un eveniment cu staif in Constanta, manelistul s-a retras intr-un casino, acolo unde se pare ca norocul a fost de partea lui. Artistul a pus la bataie aproximativ 200 de mii de euro la ruleta, iar sansa i-a suras din plin. Dupa cateva ore de joc, cel mai in voga manelist a reusit performanta de a castiga nici mai mult, nici mai putin de 1,1 milioane de euro. 
Din pacate pentru Salam, barfa s-a raspandit repede. Zvonul ca celebrul manelist a obtinut potul cel mare a iscat o adevarata stare de agitatie printre iterlopii de la malul marii. Din cate se pare, acestia ar fi vrut si ei o parte din lovelele lui Salam. Sa fi avut manelistul datorii catre acestia? E o ipoteza!
Puiu Ghoerghiu a detonat bomba
Impresarul lui Florin Salam, Puiu Gheorghiu, a fost cel care a anuntat ca Florin Salam s-a retras, pentru moment, din muzica de petrecere. 
“Florin Salam e intr-o pauza vocala. A cazut fizic si psihic, dar si vocal. Nu mai poate sa cante. Face o pauza vocala pentru gat. Este foarte obosit din cauza concertelor. Florin nu o sa mai cante o perioada, nici in tara, nici in strainatate. Din cauza noptilor nedormite a clacat”, a afirmat Puiu Gheorghiu.  sursa: spynews.ro

florin salam canta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005217 (s)