News Flash:

Philipp Lahm, capitanul lui Bayern Munchen, se gandeste saă se retraga la finalul sezonului

11 Noiembrie 2016
1673 Vizualizari | 0 Comentarii
lahm
Philipp Lahm, capitanul echipei Bayern Munchen, castigator al Ligii Campionilor si campion mondial cu Germania, care vineri implineste 33 ani, se gandeste sa-si incheie cariera la finalul acestui sezon. 
''Nu exclud asta'', a raspuns miercuri fundasul german intrebarii revistei Sport Bild referitoare la eventuala sa retragere sportiva. ''Am spus deja acum noua luni ca asta ar putea veni si nimic nu s-a schimbat in gandurile mele''. 
''Sezonul mai dureaza inca sapte luni, se pot intampla multe lucruri'', a adaugat totusi Lahm, ''nu-mi voi decide viitorul in functie de titlurile pe care le vom castiga in finalul sezonului, ci tinand cont de senzatiile pe care le voi simti la nivelul corpului meu''. 
''Vreau sa fiu competitiv la cel mai inalt nivel si capabil sa recunosc cand va trebui sa pun capat carierei'', a precizat jucatorul, al carui contract mai e inca valabil pana in 2018. ''Nu exista niciun motiv sa iau o decizie pripita''. 
Lahm si-a incheiat deja cariera internationala dupa victoria Germaniei in Cupa Mondiala 2014 din Brazilia. 
Ajuns la Bayern Munchen la varsta de 12 ani, devenit unul dintre cei mai buni fundasi laterali din lume, el a castigat cu clubul bavarez toate titlurile din fotbal (sapte campionate, sase cupe, o Liga Campionilor, o Cupa Mondiala a cluburilor, o Supercupa UEFA). 
Bayern Munchen se afla in acest moment pe primul loc in campionatul Germaniei si este calificata in optimile de finala ale Ligii Campionilor. 
In debutul sezonului, cel mai puternic om de la Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, a lasat sa se inteleaga ca Lahm, dupa retragere, si-ar putea gasi locul in conducerea clubului bavarez, istoric condus de fostii sai jucatori. Insa antrenorul Ancelotti a replicat cateva zile mai tarziu ca Lahm ar putea ''juca pana la 39 de ani''. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1875 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006136 (s)