News Flash:

Nationala Romaniei risca sa joace fara spectatori meciul de acasa cu Danemarca

7 Noiembrie 2016
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
arena nationala2
Romania risca sa joace meciul cu Danemarca fara spectactori. FRF a fost amendata dupa incidentele de la Eravan si se afla sub stricta supravegheere a celor de la UEFA, astfel ca fanii prezenti la meciul cu Polonia trebuie sa fie foarte atenti si sa nu atraga o sanctiune drastica.
Inaintea partidei cu Armenia, suporterii romani au incercat sa agate bannere si steaguri pe garduri, insa au fost opriti de fortele de ordine. Apoi romanii au inceput sa scandeze impotriva FIFA si UEFA sii au aprins torte si fumigene.
Astfel, daca spectatorii care vor fi prezenti vineri, 11 noiembrie, pe Arena Nationala la meciul cu Polonia trebuie sa se comporte exemplar pentru a nu avea portile inchise la confruntare cu Danemarca din martie 2017.
"Dincolo de scorul partidei, mi-e frica de aceste incidente la meciul cu Polonia. Pana acum, n-a fost niciun meci al echipei nationale, fara ca niste oameni care spun ca sustin echipa, sa nu provoace pagube financiare Federatiei. Nu cred ca a fost un meci fara amenda de 15 sau 20 de mii de euro. Noi suntem in situatia in care putem fi suspendati, trebuia sa jucam cu Finlanda cu portile inchise, am amanat aceasta decizie, dar suntem in vizorul UEFA. Chiar n-as vrea ca meciul cu Danemarca sa se joace fara spectatori", a declarat la DolceSport Andrei Vochin, consilierul lui Razvan Burleanu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007616 (s)