News Flash:

Campioanele olimpice de la Rio au primit azi masinile din partea Renault Romania

3 Noiembrie 2016
1381 Vizualizari | 1 Comentarii
campioane masini
Partener al COSR din 2011, Renault Romania a premiat azi, 3 noiembrie 2016, in cadrul unei festivitati desfasurare la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, sportivii medaliati la Jocurile Olimpice de la Rio.
Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop si Loredana Dinu, cele patru campioane olimpice din proba de spada feminin echipe, au primit din partea Renault Romania cate un Kadjar, medaliatii cu argint au primit cate un Captur, iar sportivii care au cucerit bronzul au fost recompensati cu un Clio. Masinile sunt echiparea „Olimpic”, o serie limitata creata de Renault Romania exclusiv pentru piata din tara noastra.
Modelele „Olimpic” din cadrul editiei limitate, care cuprinde 400 de automobile aflate in vanzare incepand din 4 iulie a.c., vin cu dotari suplimentare si cu un design inspirat de Jocurile Olimpice de la Rio, la pretul modelelor standard. Elementele de design au fost create de specialistii din cadrul Centrului de Design Renault din Bucuresti, pentru a celebra valorile olimpice si performanta sportivilor romani.
Editia Renault Olimpic este formata din 150 de unitati Kadjar, 150 Captur si 100 Clio. Autoturismele sunt personalizate cu motive olimpice. Astfel, pavilionul si oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team Romania, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului. Toate automobilele se incadreaza in standardul de securitate 5* la testele EuroNCAP si beneficiaza de o echipare speciala, in functie de model, in care intra dotari precum: R-Link 2.0, jante de aliaj de 16” diamantate sau de 17”, geamuri spate si luneta cu tenta inchisa, card “maini libere”.
Echipa de spada feminin a Romaniei a cucerit la Rio singura medalie de aur pentru delegatia tarii noastre la editia din acest an a Jocurilor Olimpice dupa ce a dispus pe rand de SUA (24-23), Rusia (45-31) si China (44-38).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005805 (s)