News Flash:

Peste doua mii de timisoreni au protestat in strada, la Timisoara

20 Decembrie 2017
995 Vizualizari | 0 Comentarii
miting timisoara 12

Peste doua mii de timisoreni au protestat luni seara pe strazile Timisoarei, mottoul organizatorilor fiind ''Revolutia continua''. 

De aceasta data, grupul masiv a fost format din tineri si studenti, care si-au exprimat nemultumirea fata de modificarile legilor justitiei promovate de PSD+ALDE si UDMR. 

Inarmati cu drapele si vuvuzele, grupul de timisoreni adunati la ora 19.30 in Piata Victoriei au marsaluit spre Palatul Justitiei, unde au scandat ''Cinste lor, magistratilor'', apoi s-au indreptat spre Complexul Studentesc, unde lui s-au alaturat alte sute de tineri. 

S-au scandat lozinci antiguvernamentale: ''PSD ciuma rosie'', ''Nu va fie frica, Liviu Dragnea pica si nici Tariceanu nu va prinde anul'', ''Veniti cu noi, va fura si pe voi'', ''Unitate'', ''Rezistam, nu cedam'', ''Iesiti din casa daca va pasa'', ''Nu stati la ferestre, haideti la proteste'', ''Nu stati la caldura, si pe voi va fura'', ''Justitie, nu coruptie'', ''Nu vrem sa fim condusi de hoti'', ''DNA sa vina sa va ia'', ''Uniti salvam toarta Romania''. 

''Aceste modificari nu trebuie sa fie aduse Codului Penal si Codului de Procedura Penala. Parlamentarii se bazeaza tocmai pe faptul ca suntem in prag de sarbatori si ca nu vom iesi in strada. Trebuie sa le aratam ca nu renuntam, pana cand nu vor retrage aceste modificari'', au sustinut organizatorii protestului. 

''Nu voiam sa plec din Romania, pentru ca apreciez sistemul de educatie de aici, dar nu vreau sa traiesc intr-un stat condus de hoti, iar daca lucrurile vor continua asa, voi pleca din tara cu prima ocazie'', a declarat pentru AGERPRES un student IT-ist, fost olimpic international de aur din Timisoara. 

Proteste au avut loc marti seara si la Cluj, unde circa o suta de persoane, in special studenti, au iesit in strada. 

De asemenea, la Sibiu continua protestul mut "Va vedem din Sibiu", in fata sediului PSD, unde marti s-au strans peste o suta de oameni. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006093 (s)