News Flash:

Bloc ANL receptionat in orasul Petrila, primul din ultimii cinci ani

19 Decembrie 2017
984 Vizualizari | 0 Comentarii
anl

Un bloc ANL format din 20 de apartamente cu doua camere a fost receptionat luni in orasul Petrila, din Valea Jiului, imobilul fiind primul de acest fel dat in folosinta in localitate in ultimii cinci ani, a declarat, pentru AGERPRES, primarul Vasile Jurca. 

Locuintele vor fi repartizate solicitantilor in urmatoarea perioada in functie de ordinea de prioritate aprobata de consilierii locali. 

"Blocul ANL va fi preluat de Primaria Petrila in urmatoarele zile, iar repartitia locuintelor se va face in baza unei liste de prioritati ce va fi supusa aprobarii consilierilor locali, cel mai probabil in cadrul sedintei programate miercuri", a mentionat primarul orasului Petrila. 

Potrivit acestuia, investitia a fost finantata din fonduri guvernamentale, de la bugetul local fiind achitate costurile de bransare la utilitati si amenajarile din jurul cladirii, inclusiv o parcare. 

Blocul este prevazut cu un subsol tehnic si patru etaje, iar apartamentele sunt prevazute cu dotari moderne. 

"Apartamentele sunt dotate complet, iar incalzirea si apa calda sunt asigurate de la centrale termice de apartament, care functioneaza pe gaz metan", a precizat Jurca. 

In orasul Petrila sunt depuse circa 100 de cereri pentru repartizarea unei locuinte ANL sau din fondul de locuinte sociale. 

Blocul ANL receptionat la Petrila este al patrulea din oras, aceste imobile insumand 99 de apartamente. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004856 (s)