News Flash:

Peste 70 de apartamente ANL vor fi finalizate anul viitor la Satu Mare

18 Noiembrie 2013
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste 70 de locuinţe ANL din municipiul Satu Mare vor fi finalizate în cursul anului viitor, investiţia fiind întreruptă de mai multe ori pe parcursul ultimilor ani.

Primarul Dorel Coica a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că s-a convenit cu conducerea ANL să finanţeze în acest an finalizarea parterului celor trei blocuri din cartierul de pe str. Poligonului, urmând ca anul viitor să fie finalizate 74 din cele 140 de apartamente.

'Este vorba de trei blocuri care în total cumulează cam 140 de apartamente. Ne-am înţeles cu dânşii că, până la sfârşitul acestui an, se toarnă planşeul, să putem izola parterul care există deja şi, din primăvară, să primim finanţare să putem finaliza primele 74 de apartamente. Între timp, dorim să vindem apartamentele ANL existente pe str. Cloşca pentru a le putea finanţa pe cele aflate în construcţie. Am stabilit cu colegii să mergem pe varianta minimă, de aproximativ 200 de euro/mp', a declarat primarul.

Construirea blocurilor ANL a fost anunţată în 2010 însă tot în acel an lucrările au fost sistate, fiind reluate pentru câteva luni în 2012. Construcţia a reînceput în toamna acestui an. Proiectul complexului ANL de pe str. Poligonului prevede construirea a 140 de locuinţe, garsoniere de 37,00 mp şi apartamente de două camere care vor avea 52 mp. AGERPRES

satu mare conducerea anl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006315 (s)