News Flash:

Peste 2000 de medici, asistenti, infirmiere si alti membri ai personalului medical vaccinati anti COVID, la Timisoara si in judet

6 Ianuarie 2021
474 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin vaccinare 11 700x336

Campania de vaccinare a personalului medical la Timisoara si in judet continua, dupa ce mai mult de jumatate din doze au fost deja administrate.

De la inceputul campaniei de imunizare, in Timis au fost deja administrate 2114 doze de ser din totalul de 4285 distribuite.

In aceasta prima etapa de vaccinare sunt imunizati cei care activeaza in spitale si unitati ambulatorii, in sistemul de medicina de urgenta, cei care lucreaza in reteaua de medicina de familie, personalul din laboratoare, farmacii, medici rezidenti, elevi si studenti cu profil medical, paramedici si voluntari care isi desfasoara activitatea in unitati sanitare.

Mai multe date despre prima etapa a campaniei de imunizate anti COVID-19 puteti afla pe platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/.

Va reamintim, campania de vaccinare a demarat in 27 decembrie, iar administrarea vaccinului anti-COVID-19 se face in doua doze, la un interval de trei saptamani. Vaccinarea este gratuita si voluntara.

In baza contractului semnat de Comisia Europeana cu BioNTtech/Pfizer, Romania poate accesa peste 10 milioane de doze de vaccin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005933 (s)