News Flash:

Dominic Fritz a demis-o pe Gabriela Craciun de la conducerea Serviciului Crese al Primariei Timisoara

5 Ianuarie 2021
504 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriela craciun 728x336

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a decis schimbarea conducerii Serviciului Public Crese, aflat in subordinea sa. In locul sefei Gabriela Craciun, pana la organizarea unui concurs de angajare in functie, este numita interimar doamna Adriana Nemes.

In urma unei analize a managementului celor 13 crese din subordinea Primariei Timisoara, demarata si ca urmare a nemultumirii parintilor fata de calitatea serviciilor, Gabriela Craciun a fost demisa din functia de director al Serviciului Public Crese.

„Am analizat cu atentie activitatea Serviciului, modul in care se iau deciziile, de ce nu s-au facut demersuri pentru gasirea unor spatii adecvate sau pentru mentinerea tuturor creselor deschise in aceasta toamna si am hotarat sa facem schimbarile necesare. Obiectivul nostru este profesionalizarea Serviciului, pentru a oferi toata ingrijirea de care au nevoie copiii. Intentia este sa atragem de acum incolo cei mai buni manageri educationali la conducerea creselor, gradinitelor si scolilor din oras, prin concursuri deschise, 100% depolitizate. Primul pas este aceasta schimbare si urmeaza sa organizam un concurs public in cel mai scurt timp”, a explicat primarul Dominic Fritz.

Reamintim ca de luni, 11 ianuarie 2020, isi reiau activitatea patru crese care au stat inchise din toamna trecuta. Este vorba de cresele de pe strazile V. Lupu, Mures, N. Leonard si M. S. Motohon.

„Acestea au ramas inchise inca din toamna, din momentul in care a fost suspendata activitatea gradinitelor care functioneaza in aceleasi cladiri cu ele. Cresele in cauza nu au bucatarie proprie, bucatariile gradinitelor fiind cele care le furnizau mancarea. Am reusit sa rezolvam aceasta lipsa, deblocand colaborarea dintre crese si gradinitele in cauza”, a completat viceprimarul Ruben Latcau.

Adriana Nemes, noul director interimar al creselor timisorene, a ocupat pana acum functia de coordonatoare a trei dintre cele 13 crese din Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006876 (s)