News Flash:

Peste 2.000 de vasluieni, vizitati de echipe Chevron pentru informarea privind gazele de sist

19 Decembrie 2013
1159 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste 2.000 de locuitori din trei comune vasluiene au fost vizitaţi la domiciliu de echipe ale Chevron, în ultimele două luni, în cadrul campaniei derulate din casă în casă de compania petrolieră cu scopul de a informa populaţia cu privire la ceea ce înseamnă gazele de şist. Protestele din ultima perioadă şi opoziţia mai multor comunităţi din judeţul Vaslui legate de explorarea şi exploatarea gazelor de şist nu i-a convins pe reprezentanţii Chevron să renunţe la ideea de a continua propaganda desfăşurată în ultima perioadă în comunităţile locale vasluiene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cu unele sincope generate de conflictele cu localnicii, campania de informare a populaţiei din casă în casă cu privire la ceea ce înseamnă gazele de şist a vizat, în lunile noiembrie şi decembrie, peste 2.000 de persoane, din trei comune vasluiene.

"Echipele Chevron au reuşit să discute despre activităţile sale de explorare în judeţul Vaslui cu peste 350 de locuitori din Pungeşti, peste 800 de locuitori din Băceşti şi cu peste 860 de locuitori din Puieşti. Din păcate, Chevron nu a putut vorbi cu mai mulţi locuitori din Pungeşti din cauza ameninţărilor venite din partea protestatarilor. Aceste acţiuni fac parte din programul de informare pe care Chevron l-a desfăşurat în regiune începând cu luna februarie 2013 şi care a mai cuprins întâlniri de prezentare a proiectelor la nivelul comunităţilor şi consultări publice", se arată într-un comunicat pus, miercuri, la dispoziţia corespondentului MEDIAFAX de către reprezentanţii companiei Chevron. Mediafax.ro


echipele chevron
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1355 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006837 (s)